Dier

Op onze dierenafdeling hebben wij een ruime keuze 

Huisdieren

Op onze dierenafdeling hebben wij een ruime keuze voeding voor honden en katten. Ieder dier is uniek en zal ook anders reageren op voeding. Wij verkopen voedingen van hoge kwaliteit, o.a. Royal Canin, Eukanuba, Fokker, Hills, Greenfield en Iams. Maar ook Eigen Merk brokken en diner. Een diervoeder met een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

 

Naast droog voer verkopen wij ook vers vlees. Vers vlees is een complete voeding die in de diepvries bewaard word, en voor het gebruik wordt ontdooid. In onze vriezers vind u Rodi, Energique, Farm Food en Royal Dog Food. Om de complete lijn van de diverse merken op voorraad te hebben zou wat teveel worden, maar wat er niet is kunnen wij bijna altijd wel voor u bestellen. 

 

Voor vogels en knaagdieren hebben wij een complete lijn voer en knabbels van Konacorn en Vitacraft 

  

 

Naast voeding verkopen wij ook kauw- en snoepartikelen en natuurlijk ontbreken ook de dierbenodigdheden zoals halsbanden, riemen, speeltjes en manden niet. Voor de verzorging hebben we diverse kammen, borstels en shampoo. 

 

Verder verkopen wij bestrijdingsmiddelen ter voorkoming van en/of het bestrijden van ongedierte zoals vlooien, luizen, teken en wormen bij uw hond of kat.

Paarden

Paardenvoeders hebben wij van de merken Pavo en Equifirst. Pavo biedt voor ieder dier een passende voeding. Hierbij wordt gelet op leeftijd, levensfase en energiebehoefte. Pavo biedt naast de bekende brokken ook een complete lijn muësli’s en supplementen. 

 

Ook het kwaliteitsmerk Equifirst biedt een uitgebreid assortiment. Zo is er voor ieder paard en iedere pony het geschikte voer. Voor paarden in de sport, in maneges, in de fokkerij, paarden voor recreatie. 

 

Voor de aankleding van uw stal hebben wij stalstrooisels zoals vlas, hemparade en houtvezel. Ook hebben wij een redelijk, nog steeds groeiend assortiment voerbakken, hoofdstellen, zwepen, rijlaarzen, borstels, etc..  

Hobbydieren en Kleinvee

Veel mensen houden hobbymatig (boerderij)dieren zoals varkens, schapen, geiten, pluimvee of sierwatervogels. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, goede voeding hebben ze allemaal nodig. Wij verkopen vele soorten kwaliteitsvoeding zowel in groot- als in kleinverpakking tegen een betaalbare prijs. 

 

Wij kunnen onder andere zakgoed leveren van Kasper Faunafood en De Heus diervoeders. Ook de voer- en drinkbakken vindt u bij ons.

Bestrijdingsmiddelen

Bestrijdingsmiddelen zijn er voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om ratten, muizen, mollen, vliegen, diverse insecten, of om onkruidbestrijding in grasland, op bestratingen of onbeteelde terreinen, voor veel problemen bieden wij een oplossing. 

 

Ook hebben wij een breed assortiment vlooienbestrijdings- en ontwormingsmiddelen voor hond en kat. 

Elektrische afrasteringen

Het merk Gallagher is voor elektrische afrasteringen wereldwijd de Nummer 1 en staat voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Gallagher biedt een oplossing voor de professionele gebruiker en voor de dierhouderij in het algemeen.

 

Elektrische afrastering of schrikdraad kan gebruikt worden met een tweetal doeleinden:

1 Het beschermen van dieren. Gallagher biedt elektrische omheining 

voor paarden, koeien, schapen en andere dieren. 

2 Het verjagen van dieren. Voor het weren van katten, vossen, konijnen 

en andere dieren heeft Gallagher verschillende omheining 

oplossingen. 

Bent u van plan om een nieuwe elektrische afrastering te plaatsen of om uw bestaande afrastering te vernieuwen? Met een Gallagher Consult op locatie ontvangt u een op-maat Gallagher advies en weet u zeker dat uw nieuwe elektrische raster precies past bij uw situatie.