Tel: 0346-211213 | E-mail: info@firmavanderneut.nl

Gereedschappen

Machines, Hogedrukreiniging, Electrisch- & Handgereedschap en Qlima kachels

Handgereedschap

U kent dat wel, een gaatje hier een schroefje daar of even schuren. Het kan natuurlijk met de hand en daarvoor bieden wij een breed assortiment met een ruime keuze. Van hamer tot schroevendraaier en van steeksleutel tot tang. Onderstaand een beperkt overzicht van de merken waar wij mee werken.

  • Stanley
  • Bahco
  • Knipex 
  • KWB 
  • Weller

Een ieder weet dat, dus maak er gebruik van. Het scheelt u een hoop ergernis en het werk gaat veel vlotter.

Machines  

We hebben ook een breed assortiment machines. Of het nu gaat om een boormachine, schroefboormachine, schuurmachine, cirkelzagen of decoupeerzagen, wij kunnen al uw wensen voldoen. Wij hanteren de merken Einhell en Metabo. 

 

Wij hebben compressors en diverse accessoires van Einhell waarvan de prijs/kwaliteit verhouding heel goed is. Tevens zijn leverbaar de compressoren van het merk Metabo blauw.

Machine toebehoren

Wat is nu een boormachine zonder boor of een schuurmachine zonder papier? Zonder toebehoren is een machine waardeloos, maar ook met slechte toebehoren is het niets. Vandaar onze keuze voor KWB. 

 

KWB levert een constante kwaliteit aan toebehoren. of het nu gaat om een boor of een bit, zaagjes of nieten, schuurmiddelen of staalborstels, KWB heeft voor alle machines en klussen een passende oplossing

Hogedrukreiniging

Stoep vuil? Auto smerig? Met een hogedrukreiniger en het juiste reinigingsmiddel heeft u dat probleem zo verholpen. Kärcher is een ieder wel bekend. Want met een Kärcher heeft u kwaliteit in handen. Vandaar ook de Kärcher bij ons. 

 

Kärcher heeft voor elk wat wils. Laat u zich door een van onze medewerkers adviseren.

Qlima kachels

Al meer dan 25 jaar biedt Qlima (voorheen Zibro) een compleet assortiment kachels. De grote kracht van Qlima petroleum kachels is dat ze precies de ruimte verwarmen waar u het behaaglijk wilt hebben. En dat zonder afvoer of leidingen wat ze overal inzetbaar maakt. 

 

Bovendien zetten ze vrijwel alle brandstof om in warmte, dus er gaat geen kostbare energie verloren. Met de aangename stralingswarmte verhoogt u de sfeer in huis, terwijl u bespaart op uw maandlasten door de verwarmingskosten te verlagen. 

 

De Qlima kachels zijn uiterst eenvoudig te bedienen en ook prima te gebruiken als vorstbeveiliger. Natuurlijk verkopen wij ook de Qlima veilige en reukarme brandstof van hoogwaardige kwaliteit.