Tel: 0346-211213 | E-mail: info@firmavanderneut.nl

IJzerwaren

Schroeven, bouten, elektra, hang- en sluitwerk, pvc

Diverse ijzerwaren

IJzerwaren algemeen is niet alleen een ruim begrip, maar ook een zeer breed assortiment. Het bevat o.a. schroeven, bouten zowel gegalvaniseerd als van RVS en andere soorten van bevestigingsmaterialen. Bij ons kunt u niet alleen schroefjes per doosje maar ook per stuk kopen. Ketting en koord (meten wij op maat voor u af) met o.a. harpsluitingen, karabijnhaken, musketons, etc., etc. Verder nog tochtwering en aluminium profielen, kortom teveel om allemaal te benoemen.

Elektra

Installatiematerialen

Goede materialen zijn onmisbaar voor het aanleggen van elektra. Wij hebben een uitgebreid assortiment fittingen, schakelaars, stopcontacten, kabelhaspels, stekkers, kabel voor binnen en buiten per rol, maar ook voor u op maat geknipt, op voorraad.

Lampen en Batterijen. Bij ons vindt u een ruime keuze in Philips ledlampen en tl-lampen. Ook voor zaklampen en batterijen bent u bij ons op het juiste adres. Van AAA tot D cel en van knoopcel tot oplaadbare batterijen.

Hang- en Sluitwerk 

Beveilig uw woning met sloten van Nemef, Axa of Lips met het bekende politie keurmerk Veilig Wonen. Deze sloten zijn zo geconstrueerd dat ze een veel betere beveiliging bieden tegen inbraak. Ook hebben wij sloten zonder dit keurmerk. Verder diverse benodigdheden om uw deuren (groot of klein) en ramen te laten draaien en sluiten. Van het kleinste grendeltje tot de grotere schuiven, hangsloten etc.

Pvc afvoermaterialen & koperwerk

Afvoer, water- of gasleiding aanleggen of repareren? Bij ons u kunt terecht voor gasslang, koperen koppelingen en buizen, thyleenslang en een uitgebreid assortiment pvc afvoer materialen vanaf de maat 32 tot en met 125mm. Of het nu gaat om een bochtje een sok, een sifon, buis per lengte of per meter. Kortom u bent bij ons aan het goede adres.