Tel: 0346-211213 | E-mail: info@firmavanderneut.nl

Kleding en Schoeisel

Kleding, werkschoenen, klompen, laarzen en sokken 

Kleding

Ook voor werkkleding bent u bij ons aan het goede adres. Wij hanteren de merken Størvick voor jassen, bodywarmers en overhemden. Havep voor overalls (ook voor kindermaten), tuinoveralls en werkbroeken. Bram’s Paris werkbroeken waar ook kniebeschermers in geschoven kunnen worden en jeans. En fijne wind- en waterdichte jassen, leuke bodywarmers en vesten zowel voor dames als heren van het merk Kjelvik.

Werk- en veiligheidsschoenen

Veiligheid als je aan het werk bent is belangrijk. Maar veiligheid hoeft niet ten kostte te gaan van comfort. Zo hebben wij een ruim assortiment Grisport schoenen met veiligheidsklasse S3 in hoge en lage modellen. Redbrick sneakers. Maar ook Sixton Peak leren enkellaarzen en Buckboot laarzen met zelfs veiligheidsklasse S5. Draagt u liever klompen dan is de Eurodan veiligheidsklomp een goede keus.

Klompen

Houten klompen

U wilt de echte Hollandse traditie voortzetten om op houten klompen te lopen? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met houten klompen. Voor groot en klein. 

Leren Klompschoenen

Zoekt u een alternatief voor de houten klompen dan zijn de leren klompschoenen van Strövels misschien iets voor u. Deze zijn er in allerlei soorten met houten of rubberen loopzool, open of dichte hak, zwart of wit,. Ook leverbaar in kindermaten. 

Rubberen klompen

Hierbij heeft u keuze uit de bekende Jolly’s, een zeer slijtvaste rubberen klomp met een uitneembare kurken voetbed.

Laarzen en sokken

Dunlop laarzen

Houdt u de voeten graag droog dan wordt het tijd voor laarzen van het merk Dunlop. Keuze uit professionele laarzen of hobbylaarzen, kuitlaarzen of tot de knie en natuurlijk voor groot en klein. 

Sokken

Naast de ijzersterke Stapp sokken in diverse soorten, maten en kleuren kunt bij ons ook vinden thermosokken, sneakersokjes, dames- en kindersokken, inlegzooltjes en Bama sokken.