Tel: 0346-211213 | E-mail: info@firmavanderneut.nl

Verf

Verf, beits, gereedschap, vulmiddelen, lijmen en kitten

Verf en beits

Op onze verfafdeling vindt u een ruime voorraad verf voor elke klus. Voor binnen en buiten, van lakken tot beits, van dekkend tot transparant. De merken die wij voeren zijn Flexa, Wyzonol, Cetabever, Copperant, Glitsa, Hammerite en Sikkens. 

Tevens voeren wij een compleet programma van Touwen voor het verfraaien en verduurzamen van uw tuinhuis, schutting en/of houten schuurtjes.

Gereedschap en vulmiddelen

Wij hebben een ruime keuze in schildersgereedschappen. Kwasten voor elk wat wils. Van wegwerp tot schilderskwaliteit. Maar ook lakrollers compleet of los. Vachtrollers, structuurrollers, verfemmers, etc. Ook aan het voorwerk hebben wij gedacht. Gaatjes en/of beschadigingen in hout, steen, gips en/of metaal? Met Alabastine vulmiddelen maakt u alle oneffenheden voor het schilderen weer glad. Van traditionele stopverf tot sneldrogende plamuren, plamuurmessen, driehoekkrabbers, schuurpapier voor een grondige voorbereiding van het schilderen. Kortom te veel om alles te benoemen. 

Lijmen en kitten

Een goede en complete aanbieder in lijmen en kitten is Bison. Met de Bison lijmwijzer is er ook voor uw lijmwerk wel een passende lijm te vinden. Voor het vullen van naden en kieren hebben wij diverse soorten kit. Wel of niet overschilderbaar, voor binnen of buiten, om te lijmen of alleen te vullen keus genoeg dus.